Чудовий перекус — кабачкові чіпси в кунжуті

Хочете похрумтіти чимось смачненьким і одночасно корисним? Тоді цей рецепт для вас! Тонкі скибочки кабачка в паніровці з кунжуту з апетитним ароматом часничку — прекрасна закуска, яку можна взяти з собою!

0

0

0

переглядів


                     Превосходный перекус - кабачковые чипсы в кунжуте

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
20 хвилин
6

Інгредієнти

  • Кабачок — 2 шт
  • Яйце — 1 шт
  • Молоко — 1 ст ложка
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Часник — за смаком
  • Панірувальні сухарі -1 стак.
  • Кунжут — 0,5 скл.

Спосіб приготування

1. Кабачки нарізаємо шматочками товщиною близько 0,5 див.

2. Збиваємо яйце з молоком.

3. Змішуємо кунжут з панірувальними сухарями. Солимо, перчимо і додаємо часник сушений.

4. Кожен шматочок кабачка потім у збите яйце і паніруємо в кунжутною масі.

5. Викладаємо скибочки кабачків на деко і запікаємо в духовці, розігрітій до 220°C, протягом 20 хв.

Порада: Ці «чіпси» обов’язково запропонуйте дітям — вони з задоволенням будуть хрустіти разом з вами. У цьому випадку часник можна не класти.

Як і з чим подавати

Подавайте такі чіпси разом з білим соусом.

Приємного апетиту!

Читай також: Страва дня — фаршировані квіти кабачків