Черешнево-малиновий десерт (без випічки)

Зайняті господині оцінять цей рецепт: з вечора достатньо зібрати цей десерт і поставити в холодильник. А вранці можна буде побалувати сім’ю сирно-ягідної вкусностенью.

0

0

0

переглядів


                     Черешнево-малиновый десерт (без выпечки)

Час підготовки

Час приготування

Порції

35-40 хвилин
4 години
5

Інгредієнти

  • Сир — 200 г
  • Вершки 10% — 200 мл
  • Цукор (цукрова пудра) — 4 ст. л.
  • Желатин — 10 г
  • Черешня — 200 р.
  • Малина — 200 р.

Спосіб приготування

  • Сир, цукор і вершки змішати в блендері.
  • Желатин замочити 4 ст. л. води кімнатної температури і залишити хвилин на 15-20. Желатин підігріти на водяній бані до повного розчинення. Додати желатин до сирної маси, добре перемішати.
  • З черешні витягнути кісточки. На дно форми покласти малину. Додати черешню в сирну масу, перемішати і вилити на малину.
  • Розрівняти верх і поставити в холодильник на 4 години.
  • Застиглий десерт витягнути з форми, розрізати на смужки і прикрасити листочками м’яти і черешнею або малиною.
  • Як подавати

    Подавайте як десерт з чаєм, компотом чи будь-яким іншим напоєм.