Блюдо дня: зелені курячі котлетки «Зима ридала»

Яскраві і апетитні м’ясні котлети з додаванням великої кількості вітамінної зелені припадуть до смаку навіть тим, хто не любить кінзу! Такі соковиті і вітамінні виходять тільки навесні і влітку!

0

0

0

переглядів


                     Блюдо дня: зеленые куриные котлетки "Зима рыдала"

Час підготовки

Час приготування

Порції

25 хвилин
25 хвилин
6

Інгредієнти

  • Куряче філе — 0,5 кг
  • Зелень (петрушка, кріп) — 50 г
  • Кінза — 200 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • 3 зубчики часнику
  • Яйця – 2 шт.
  • Манна крупа – 2 ст. л
  • Сіль, перець – за смаком
  • Мускатний горіх – 0,5 ч. л
  • Олія для смаження

Спосіб приготування

1. Філе перемолоти у фарш.

2. Подрібнити в блендері зелень і цибулю.

3. Додати у фарш подрібнену зелень, яйця, часник, манку, сіль, спеції. Добре розмішати.

4. Смажити котлетки на рослинному маслі як оладки.

Рада. Можна приготувати фарш з вечора,відправити в холодильник і вранці швидко приготувати смачний сніданок

 

Як і з чим подавати

Подавати зелені котлетки з овочевим салатом.

Приємного апетиту!

Читай також: Курячо-овочеві котлети «Загадка» — ну дуже ніжні!