Блюдо дня: салат «Кімі» з картоплі з м’ясом по-корейськи

Оригінальне і пікантне блюдо з «остринкой» припаде до смаку всім гурманам і любителям східної кухні. А якщо подати його до приходу гостей, «Кімі», без сумніву, стане родзинкою столу.

0

0

0

переглядів


                     Блюдо дня: салат "Кими" из картофеля с мясом по-корейски

Час підготовки

Час приготування

Порції

15 хвилин
20 хвилин
3-4

Інгредієнти

  • Картопля — 3 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Яловичина — 150 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Корейська суміш приправ — 1/2 ч. л.
  • Оцтова есенція (70%) — 1 ст. л.
  • Столовий оцет — 1 ст. л.
  • Гострий червоний перець — невеликий шматочок
  • Рослинне масло — 3 ст. л.

Спосіб приготування

  • М’ясо промийте і наріжте тонкими смужками уздовж волокон.
  • Цибулю наріжте півкільцями.
  • Змішайте в мисці цибулю і м’ясо, додайте сіль, перець, приправи.
  • Залийте 1 ст. л. оцтової эсенции і 2 ст. л. води, дайте трохи настоятися.
  • Картопля натріть на спеціальній тертці для корейської моркви, покладіть в сито і ретельно промийте холодною водою.
  • Закип’ятіть 1 л підсоленої води з 1 ст. л. оцту, додайте картопляну соломку і варіть близько 5 хвилин.
  • Готову картоплю відкиньте на сито, щоб стекла вода.
  • Також соломкою натріть моркву, додайте часник і приправи.
  • На розігрітій сковороді в маслі обсмажте цибулю з м’ясом протягом хвилини.
  • Киплячу суміш викладіть у посуд з картоплею та морквою.
  • Перемішайте і подавайте до столу.
  • За бажанням прикрасьте зеленню.
  • Читай також: спаржа Соєва фучжу по-корейськи з морквою