Блюдо дня: рулетики з яловичини з зеленою цибулею

Так, це блюдо змусить вас постаратися. Зате яким вражаючим буде результат! М’ясні рулетики стануть центральним блюдом святкового столу. А, приготовані до повсякденного трапези, вони підкреслять виняткові кулінарні здібності господині.

0

0

0

переглядів


                     Блюдо дня: рулетики из говядины с зеленым луком

Час підготовки

Час приготування

Порції

30 хвилин
30 хвилин
8

Інгредієнти

  • Філе яловичини — 0,5 кг (8 шматків)
  • Масло рослинне — 2 ст. л.
  • Болгарський перець червоний — 1 шт.
  • Соус соєвий — 3 ст. л.
  • Зелена цибуля — 4 пера
  • Сіль — за смаком
  • Оцет — 2 ст. л.
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Перець — за смаком

Спосіб приготування

1. Розігрійте 1 ст. л. рослинного масла у великій сковороді на середньому вогні.

2. Додайте очищений і порізаний тонкими скибочками, солодкий перець, обсмажуйте 2-4 хвилини, змішайте з 1 ст. л. соєвого соусу. Отриману суміш викладіть на тарілку.

3. Оберніть кожен шматок м’яса харчовою плівкою. Відбийте, посоліть, поперчіть.

4. Зелену цибулю нарізати уздовж на тонкі скибочки, поріжте їх на шматочки довжиною близько 5 див.

5. Розкладіть перець і цибулю на м’ясо. Сформуйте рулети, скріпіть їх зубочистками.

6. Розігрійте залишилася ложку рослинної олії і обсмажте рулети на сильному вогні з двох сторін (3 хвилини на кожну сторону). Викладіть рулети на тарілку, прикрийте їх, щоб не охолонули.

7. Тим часом приготуйте соус. Змішайте 2 ст. л. води залишилися 2 ст. л. соєвого соусу, додайте оцет, цукор. Варіть, помішуючи, протягом 1-2 хвилин, поки соус не загусне. Вийміть з рулетів зубочистки, полийте соусом.

 

Як і з чим подавати

Подавайте гарячими з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!