Баклажани по-корейськи: покроковий рецепт

Якщо ви не уявляєте свій раціон без пікантних закусок, обов’язково скористайтеся цим цікавим рецептом.

0

0

0

переглядів


                     Баклажаны по-корейски: пошаговый рецепт

Час підготовки

Час приготування

Порції

10 хвилин
24 години
3

Інгредієнти

  • Баклажани — 2 шт.
  • Перець болгарський — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Петрушка пучок
  • Рослинне масло — 3 ст. л.
  • Цукор — 1 ч. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Оцет — 1 ч. л.
  • Приправи — за смаком

Спосіб приготування

  • Вимити баклажани, зрізати плодоніжки.
  • Проварити їх 7-10 хвилин у підсоленій воді, дати охолонути, віджати і очистити від шкірки.
  • Нарізати баклажани великими стовпчиками.
  • Перець помити, нарізати соломкою, а моркву потерти на крупній тертці.
  • Цибулю очистити і нарізати кільцями.
  • Часник і петрушку дрібно порізати.
  • Перемішати всі інгредієнти, додати приправи, рослинне масло, цукор, сіль і оцет.
  • Добу тримати при кімнатній температурі, кілька разів при цьому все перемішуючи.
  • Читай також: Блюдо дня: салат «Кімі» з картоплі з м’ясом по-корейськи