4 інгредієнта і ніякої випічки: сметанний торт-желе з полуницею «Агата»

Цей красивий, ніжний і дуже смачний торт готується неймовірно просто і з мінімуму продуктів, а виглядає приголомшливо! Торт, приготований за цим рецептом, неодмінно стане прикрасою будь-якого столу!

0

0

0

переглядів


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"

Час підготовки

Час приготування

Порції

5 хвилин
2 години
8

Інгредієнти

  • Сметана — 600 г
  • Желатин — 25 г
  • Цукор — 1 склянка
  • Полуниця — 500 г

Спосіб приготування

1. Желатин з’єднати з 0,5 склянки води і залишити набухати протягом 10 хвилин.


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"
2. Сметану з’єднати з цукром і збити до тих пір, поки не розчиниться цукор.


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"

3. Набряклий желатин розтопити в мікрохвильовці і з’єднати його з сметаною, збиваючи на невеликій швидкості міксера.


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"                   
4. Силіконову форму для випічки кексів наповнити полуницею. Залити полуницю сметанним желе.


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"
5. За допомогою лопатки підняти полуницю з дна форми. Відправити сметанний торт-желе в холодильник мінімум на 2 години.


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"

6. Для того щоб полегшити вилучення торта з форми потрібно надіслати його в ємність з гарячою водою на одну хвилину.


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"
7. Потім дістати торт і відразу перевернути на тарілку і витягти з форми.


                     4 ингредиента и никакой выпечки: сметанный торт-желе с клубникой "Агата"

Як і з чим подавати

Подавайте готовий торт до чаю.

Приємного апетиту!

Читай також: Літній торт «5-й елемент» з печива з полуницею (без випічки)