4 головні правила приготування смачних печінкових оладок

Печінкові оладки — ситне і досить просте блюдо, але все ж в його приготуванні є деякі нюанси.

0

0

0

переглядів


                     4 главных правила приготовления вкусных печеночных оладий

Оладки з печінки досить часто з’являються на наших столах, але не в кожної господині вони виходять такими як потрібно. Давайте дізнаємося, як слід готувати цю страву, щоб воно виходило ніжним і смачним.

Читай також: На швидку руку: печінка по-гомельски

Секрети смачних оладок з печінки

  • Печінкові оладки будуть мати більш ніжний смак, якщо печінка попередньо протягом 1-2 годин вимочити в молоці.
  • Щоб печінкові оладки вийшли пишними в них можна додати пару ложок манної крупи або вівсяних пластівців.
  • Приємний ніжний смак придбають печінкові оладки, якщо в печінковий фарш попередньо додати обсмажені цибулю і моркву.
  • Існує ще одна хитрість, якою користуються господині: після обсмажування оладки з печінки можна протушити в малій кількості води 3-4 хвилини. Пар, що виходить від води, зробить м’ясо надзвичайно ніжним.

Печінкові оладки


                     4 главных правила приготовления вкусных печеночных оладий

Інгредієнти:

  • Печінка яловича — 600 гр.
  • Яйце куряче — 2 шт.
  • Рослинна олія – 4 ст. л.
  • Борошно — 3 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

1. Підготовлену яловичу печінку нарізати шматочками.

2. Цибулю необхідно очистити, нарізати невеликими кубиками і обжпарить до золотистого кольору.

3. Шматочки печінки, цибулю, яйця, сіль, спеції слід помістити в чашу блендера для подрібнення.

4. Далі потрібно додати в чашу борошно і ще раз перемішати продукти.

5. Тісто для оладок повинна мати однорідну консистенцію.

6. Сковороду потрібно змастити соняшниковою олією, поставити на вогонь. Коли вона нагріється, можна викладати на неї печінковий тісто за допомогою звичайної ложки.

7. Оладки потрібно обсмажувати з двох сторін, доки на них не з’явиться рум’яна кірочка.

8. Можна також трохи загасити оладки після обжарювання, накривши сковороду кришкою і зменшивши вогонь.

Читай також: Печінкові рулетики — першими відлітають зі столу